Webdesign

Uw website = uw visitekaartje

Een breed publiek bereiken met minimale kosten? Dat kan: met een doeltreffende website. designed.be ontwerpt die voor u, snel en professioneel. En het zorgt ervoor dat hij uw doelgroep aanspreekt en uw boodschap helder uitstraalt. Want uw website is uw visitekaartje.

Snel en betaalbaar

Drie weken. Zo snel levert designed.be uw website, volledig afgestemd op uw wensen. En tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
In de rechterkolom vindt u alvast ook enkele richtprijzen.

Elk type website op maat

Wenst u een kleinschalige, informatieve website? Of toch liever een uitgebreide webwinkel met een automatisch betalingssysteem? designed.be heeft de vakkennis in huis om elk project optimaal te doen renderen. Voor elk budget hebben wij een oplossing die past.

Uw website altijd up-to-date

Investeren in uw eigen website is een verstandige keuze. Maar dat rendeert pas als hij ook up-to- date blijft. designed.be springt voor u in de bres. En zorgt zo voor uw gemoedsrust.

Inspraak in elke fase

Houdt u graag een oogje in het zeil, terwijl designed.be uw website klaarstoomt? Graag! U volgt via het web alle ontwikkelingen op de voet en stuurt bij waar nodig. Zo krijgt u precies de website die u voor ogen had.

Persoonlijke aanpak

Bij designed.be bent u geen nummer. Vragen of problemen? Onze experts staan voor u klaar. Want designed.be is hét aanspreekpunt voor de ontwikkeling, het onderhoud en de goede werking van uw website. Wij zijn persoonlijk betrokken bij uw project. En doen er samen met u alles aan om uw doelstelling te halen en uw doelgroep trefzeker te bereiken. Zo blijft u de concurrentie altijd een stap voor.

Design Rubrieken

Prijzen Webdesign

Deze prijzen zijn een indicatie.

Startprijs: € 250
Inbegrepen: Webhosting + domeinregistratie, gratis 2x klein onderhoud het eerste jaar, optimalisatie en toevoeging tot zoekmachines, aangepaste promotie campagne

Per pagina: + € 80

Wilt u weten wat designed.be voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.